• wijn

Aktief in Natuur

Koesafari

In 2012 heeft de ANWB het uitje ´sloepje varen en koetje kijken´ als meest innovatieve uitje van Nederland benoemd. Samen met de Vechtdalhoeve en rederij Peters hebben wij bijzondere en leuke arrangementen!!


Varend in een luxe sloep verkent u de prachtige rivier de Vecht. Onderweg gaat u aan wal en ontdekt u per koesafari het Vechtdal. U komt oog in oog te staan met zeldzame brandrode runderen. Dit zijn de ingrediënten voor een gevarieerd en geslaagd dagje uit!
 
Sloepje varen en koetje kijken
Leuk idee voor uw familiedag,personeelsuitje of busarrangement!
Varen in een luxe sloep, op Koesafari in het prachtige natuurgebied aan de rivier de Vecht en lunchen in het gezellige Ommen. Dit zijn de ingrediënten voor een afwisselend en geslaagd dagje uit!
 
We beginnen ontspannen met een kopje koffie/thee en boerencake bij Rederij Peters te Ommen. Na even gezellig te hebben bijgepraat ontvangt u een gedegen uitleg over het varen met de luxe sloepen. U vaart op uw gemak stroomopwaarts richting het natuurgebied waar de Brandrode Vechtdal runderen verblijven. Onderweg geniet u van de prachtige natuur van het Vechtdal. 

Aan de oever van de Vecht staat Simone klaar om u te verwelkomen, om u voor te bereiden op de Koesafari.  Durft u de uitdaging aan?

Na de Koesafari vaart u per sloep weer terug naar Ommen. Hier geniet u van een heerlijke Vechtdallunch bij Brasserie Tante Pos.
 
Prijs per persoon: € 41,75/ € 29,50 kind. t/m 12 jaar
Aantal personen: min. 10 personen
Duur: ca. 4 uur
Aanvang: 10.30uur
Inclusief: -Ontvangst met 1x koffie/thee en boerencake
-Sloepentocht (60 minuten)
-Koesafari
-Vechtdallunch
Optioneel: Na de lunch een stadswandeling door Ommen (€ 3,50 p.p.)

www.koesafari.nl

www.rederijpeters.nl